Harley sexdocka som denna hittar du inte billigare

Har du en hemlig fantasi för DC Comics fiktiva karaktär Harley Quinn, och undrar hur det skulle vara att ha sex med henne? Nu kan du köpa denna sexdocka billigt från Sverige, och hon kan du ha mycket kul med.

Tja, nu kan du eftersom hon är rätt här-och väntar!

Harley Quinn är en expert gymnast. Hon är immun mot olika gifter och älskar sina vapen. Utbildad i psykiatri, kan hon läsa ditt sinne och ta reda på alla dina största, smutsigaste hemligheter.

Hon älskar Ghetto bild hon har skapat för sig själv eftersom männen som lockas till henne njuta av subtila smak av aggression och sleaze hon ger till sängs.

“Du tror att jag är bara en sex docka. En docka som är rosa och ljus. En docka kan du ordna hur du vill, säger hon. “Du har fel. Mycket fel. Vad du tycker om mig är bara ett spöke av tid. Jag är farlig. Och jag skall visa dig hur mörkt jag kan vara. ” Nu vet du att du måste köpa denna sexdocka.