hur man väljer en bra vpn-tjänst

För att inte göra ett misstag med valet av VPN måste du bestämma för vilket ändamål det ska användas och vilka funktioner som ska stödjas. Visa egenskaper som hastighet, kryptering, anonymitet och kvalitet hjälper dig att välja förlängningen enligt dina mål. Om du behöver ansluta flera enheter till jobbet bör du se till att leverantören tillhandahåller det här alternativet. Det användarvänliga gränssnittet och servrarna i de nödvändiga regionerna spelar också en viktig roll. Det är inte överflödigt att lära sig om tekniskt stöd, tariffplaner och återbetalningar.
Tillgång till geo-blockerat innehåll

Viktiga parametrar kommer att vara:

Hastighet. Kvaliteten på att titta på strömmande sändningar beror på anslutningshastigheten. Vissa tjänster kan du testa denna funktion; Geo-blockerat innehåll. För att få tillgång till stängda webbplatser i landet är det värt att veta om VPN fungerar med servern som öppnar källan; Läge. Innan du väljer, bör du ange platsen för servern exakt där den kan tillåta åtkomst; Kompatibilitet hos de använda enheterna.

Säkerställa integritet och anonymitet, särskilt vid användning av offentliga nätverk

Offentliga nätverk är de mest osäkra för användarna. För att skydda dina data måste du använda en VPN med militärkryptering – AES-256, vilket ger ett hinder mot inkräktare. OpenVPN-och IKEv2-protokollen garanterar anonymitet, och det inbyggda extra skyddet tar bort riskerna för IP-erkännande.

Nödkopplingsalternativet utlöses när VPN-tjänsten misslyckas. Funktionen är icke-distribuerad, så dess närvaro bör anges.